onsdag 30 juli 2008

Lunch....

Åkte in till stan idag för att äta lunch med Bettan plus att jag skulle ner till Kungsan och kolla lite inför Go08 giget..
Det va tänkt att vi skulle till Panini och köpa en sallad som vi skulle äta ute någonstans, men vi gick förbi en pizzeria som Bettan tyckte såg mysig ut och som hon hade hört skulle vara bra.. och det va den... plus att det va nog dom största pizzorna jag sett på länge...


tisdag 29 juli 2008

Pride dag 2

Äntligen.... vi är klara, nu är jag trööööööött, i fötterna, benen.. hela kroppen... har fått en galen "komunal arbetar bränna" ( ska det vara särskrivning där? För trött för att bry mig.. ) men ser halt galet ut..

Det finns gott om idioter som jobbar med Pride, många som har fått en "titel" och verkligen lever sig in i sin roll.. men vill inte hänga ut för mycket folk, för om inte alla som ställde upp och jobbade där som gör det, ja, då skulle den festivalen inte finnas till.. men som sagt, många idioter finns det.
Nu orkar jag inte skriva mer... men det blir nog mer från veckan i Tanto senare... nu ska jag sova.....

måndag 28 juli 2008

Pride dag 1 bygge

Jaha, då har man varit i Tanto och byggt större delen av dagen.. idag va det RFSL, hann inte riktigt klart dock så det blir till att fortsätta imorgon.

Hur många RFSL:are behövs det att knyta upp lite tyg???

en välbehövlig fika blev det sen, jobbigt att hålla stege.. haha

söndag 27 juli 2008

Silja Galaxy

Jaha, för oss en ny båt.. inte direkt imponerad.. orkar dock inte skrva massa strunt idag, kanske kommer en annan dag. .bra mat dock.. big up för det..

Så, kameran som vi hade med, den låg som vanligt fint i väskan, tur att det finns mobiltelefoner...








lördag 26 juli 2008

mp3

blev det ingen på Media Markt, men NetonNet hade det Bettan sökte.. jag hade tänkt att köpa ett nytt objektiv men det va ingen som hade tid med mig.. så det blev inget. Måste ju ha ett nytt till paraden för mitt 28-300 har låst sig, så nu är det bara 28... men har hittat ett billigt 70-300 som jag ska ha.. om jag baraa hinner.

Nu blir det kryssning.. hoppas kameran kommer fram lite denna gång..

Shopping

Det är kul, älskar att shoppa.. speciellt på Media Markt, hahah.. så det blir en tur dit ut om en stund, men mest för att Bettan behöver en ny mp3 spelare till sina powerwalks.. det blir nog en till mig med tror jag.

Tattoo


Det kommer det bli nu, jag ska börja plåta folk med tattoos, ibland bara just gaddningen men ibland med nåt tema där det är focus på tattoon.

Börjar väl med en som jag tog på en tjej på Skansen på Pride invigningen.

Håll till godo.

Galaxy / Silja

Imorgon blir det kryssning...

Skööööööööööööööönt..............

Pride invigning




På Skansen... jaha, så kul va det kanske inte, men hade trevligt iaf med lite goda vänner..

onsdag 23 juli 2008

Pride.

Jaha, då har jag klart vad alla kunder ska ha, idag kom sista kunden, så det är till att sätta på stora tänkarmössan och försöka komma på vad man ska göra till den sista kunden.. Så nu har jag 8 tält som ska ha ljus plus en liten scen i Tanto..
Ska bli kul det här.. ser fram emot detta inferno av stressade människor som alltid springer som yra höns i parken.. och nu menar jag då alla glada volontärer som försöker hjälpa alla utställare som kommer och ska bygga.. hahaha.. om ni bara kunde krypa in i mitt huvud och följa med mig under dessa dagar som jag är i Tanto och bygger.. går inte att förklara i ord vad som händer där..
Ska dock försöka uppdatera min blog under såväl Pride som Go 08 och Ung 08..

Onsdag...

mitten på veckan.. har tagit mig lite sovmorgon, rakat mig, softat lite, en sen frukost.. för nu sätter h-vetet igång snart..
Varför måste alla jobb komma i en stor klump, har nästan haft för lite att göra i sommar, så kommer allt på en gång nu, Go 08 där vi har saker på Slussen, Medis och Biblioteksgatan, Ung 08 där vi har typ hela Kungsan, fast först blir det att springa upp till Tanto och fixa lite miljöljus till QX, RFSL och Rica Hotel i Pridepark.. sen är det ju alla gigen på Klubben som sätter igång nu med... men va fan, ska bli skönt att få slita lite oxå..

Ser fram emot helgens båtresa, vi ska ut med Siljas nya båt, Galaxy.. ska bli sååå skönt. Vi gör inte som alla andra när vi åker kryssning, vi sitter inte i baren.. inte heller i nattklubben.. vi köper nåt gott att dricka, kanske nåt att äta.. sen går vi ner i hytten och spelar spel... sällskaps spel, Yatzy ligger nog i topp, sen somnar vi runt 22 tiden. Men vi åker ju båtarna för att softa ner, och inte för att ha party. Inga telefoner eller datorer.. bara jag o Bettan.

Näe, nu är det dags att slänga på sig lite kläder och åka till jobbet, vill inte bli för sen.

måndag 21 juli 2008

Promenad..

va det dags för nu ja, dags att komma i form efter sommarens lata dagar.. Bettan har dock redan hållt på några dagar.. och det märktes.. 5,8 km på 1.08.58...
Jag har OOOONT... men shit va skönt det är ändå, hoppas jag orkar med detta nu bara..

Dåligt väder..

Och det gör mig just nu på ett ganska dåligt humör, kanske för att jag har lite för mycket att göra på jobbet oxå.. folk har semester eller är sjuka och det resulterar i att jag får massa saker på mitt bord som jag inte riktigt har tid med... och då, när jag är som surast... då kommer han.. en blöt Asiat, jag tro ratt det är en kund och reser sig upp från mitt skrivbord, varpå han går ut.. så ok, han skulle väl till nåt av dom andra företagen i huset. En stund senare kommer det en tjej in, asiat hon med.. pratar högt på sitt eget språk i en mobil telefon, efter kommer han som va inne tidigare... betydligt blötare än förra gången.
Jag kliver återigen upp från min plats, men hinner inte riktigt fram innan tjejen i fråga är halvägs inne på lagret, och hon vägrar lyssna på mig när jag ropar efter henne. Killen kan tydligen inte så mycket svenska men får till slut ur sig att dom ska bara ta hissen upp dit dom ska... från vårat lager??? Ni som vet hur det ser ut här förstår nog varför jag tycker att detta är komiskt... hursom, jag fick iaf dom att förstå att vi inte har nån hiss till dom andra i huset..
Nu blev jag lite gladare iaf.. eller glad.. hm.. jaja..
Fan va skönt det ska bli när Augusti är över...

Bokstaven H skriver Björn...

Helen halkade helt hektiskt hamnade helt hållet helskinnad hemma. hamnens härskna hårfagra herra hejade helst högljut hammarby hela hamngatan hän. Helen hukade hela henne hos hennes hamster herning. herning hade hostat hysterisk hela hemfärden hamnade hyperventilerandes hos håkan. hjärtat hojtade hamstern heligt. han hade hunnit hitta huvudet hos hansons hiskeliga haj. hur han han hämta hammaren?

När Björn har tråkigt skriver han....

Bokstaven B

bagel bagern bengt bodde bakom bertils bättre beganade brödbod brödbodens breda bakdörr begagnades bra. Berit brukade byta buss bortom bandhagens bryska bodega. björn basunerade blandade bevis burleskt. bagaren brukade begagna brödbodens bruna brunn. blam

Kellys 4/8

Nu är det dags att ses och ta en öl... så varför inte samlas på ett ställe där vi alla satt förut, även om det inte längre är världens bästa.. men vafan, Eva är ju kvar iaf...
Vore kul om så många som möjligt kunde komma..

fredag 18 juli 2008

tisdag 15 juli 2008

Dagens roliga..

Från Bettan båda två..


Din gsm operatör inför nya samtalstaxor för sina manliga kunder beroende på könets längd. Ju längre desto dyrare. Från och med idag ringer du gratis.



Familjen besöker djurparken, och de stannar vid elefanterna. Den fyraåriga flickan ser elefantens penis och frågar sin mamma: - Mamma, vad är det där? Hon blir röd som en kräfta och svarar: - Det är...det är...ingenting! Då vänder flickan till sin far och frågar: Pappa, vad är det där? - Du hörde vad mamma sade, det där är ingenting. Varpå han tillägger stolt: - Din mor är mycket bortskämd!

söndag 13 juli 2008

Bilen..




Snart så.. inte mycket kvar nu.

Debaser Slussen

Det va ett tag sen, men nu va det dags igen..

Friska Liljor.. ( tror jag dom hette) plus ett franskt band.. Ja.. eh..

måndag 7 juli 2008

Modellbilar

Har jag letat efter när vi va i Karlstad oxå, fast utan att hitta nåt.. så vad gör svärfar då.. jo, tar fram 3 gamla bilar ur garderoben som han inte haft tid att bygga... och då menar jag inte bara att bilarna är gamla, dessa säljs knappast länge.. tack "pappsen"...



Så nu har jag att göra ett tag framöver...

En skön helg i Karlstad

Mot Karlstad...
Vi kom fram ganska sent, men sov gott... det gjorde vi, iaf Bettan som såg ut så här när vi vaknade.. hehe

Vi hade en riktigt skön helg, va och fikade med Bettans gamla abetskamrat Maria på Lördagen..
Sen på Söndagen messade Kang som hade sett på Bettans Facebook att vi va i Karlstad, så det blev en fika med honom oxå.. trevlig kille..

fredag 4 juli 2008

Amanda


Bettan


London Plasa 2007







Jollen jag ska köpa....




Mingel "Busta" Berns







Mingel "Sommar Arenan / The Wave"







Orbit


Lite lek med Photoshop


plåtade en kompis nyligen, dags att börja lägga ut lite bilder här så... börjar väl med denna..

Lunch...


en god Ceasar sallad passar bra när det är varmt ute...

Kl 08:00 på morgonen


då är det underbart att det ser ut så här...

Bilen...



Sakta men säkert..........

torsdag 3 juli 2008

Underbart..

Igår fick Bettan besked om att hon fick det nya jobbet sökt så vi åkte in till stan för att fira med en liten middag, tog tunnelbanan till Ö-malm för att gå och äta på Fridays.. men det va minst 25 min väntetid, så det blev en promenad upp till Mongolian Djingis Khan.. lika gott som alltid, fast inte så starkt som det brukar vara..

Fast innan, tidigare på dan så va Bettan och köpte ett nytt objektiv.. ett fisheye 10 mm.. fan va kul det ska bli att leka med det..