fredag 31 oktober 2008

Disturbed

på Arenan... skulle jag ha sett ikväll, gick dit, kollade in ljusriggen som många hade pratat om innan.. och kände, näe.. jag orkar inte kolla på konserten. Så jag och Bettan åkte till IKEA och köpte fler flyttkartonger istället. Så nu har jag packat 5 kartonger med skivor och filmer, så nu blir det en paus innan jag fortsätter..

onsdag 29 oktober 2008

Sjuk...

Kände mig lite skum då jag vaknade imorse, men tänkte inte så mycket på det.. åkte till jobbet iaf.
Sen efter lunch blev det bara värre och värre.. frös som en Gnu, och det är nåt jag sällan gör.. jag fryser nästan aldrig.. men det gjorde jag nu, och svettades samtidigt..
Så jag åkte hem, la mig på vardagsrumsgolvet ( vi har ju ingen soffa längre ) och tittade på film.. sen sov jag ett tag tills Bettan kom hem.. och det blir till att fortsätta med det nu..

Sjuk.. jag.. inte ofta det händer.. helt slut i kroppen, ont överallt..

tisdag 28 oktober 2008

Polsk Metal....

Det va det på Klubben ikväll i form av Vader... med sig hade dom 3 st förband, Grave va ett av dom, men va fan hette dom 2 första.. Jag har sååå dåligt minne av sånt jag inte tycker är bra. Bettan kom förbi och skulle plåta lite men fastnade vid ljusbordet, så första 2 banden blinkade hon, sen fick jag ta över...
Jag ska försöka hitta vad dom andra banden hette och skriva det sen oxå..

Många glada ansikten fick man se idag oxå.. bland annat så va Sofi förbi, fast utan skägg.. hahah.. (oj så internt det blev)
Sen är det alltid lika trevligt när Ra(o)lph hälsar på. Plus att hela fotoligan va där ikväll oxå.. va nog bara Johan som saknades..

Näe, nu blir det sängen..

söndag 26 oktober 2008

Ledig = Konsert

Man kan ju alltid passa på att gå på konsert då man är ledig.
Ikväll blev det Take6 på Konserthuset... fan va dom är bra, och vilken jävla publik det va.



Ledig = Shopping

Vi åkte ut till Barkarby Outlet för vi ville både se om vi kunde hitta varsitt par skor, men nej då.. det blev dock några Japanska filmer och en bok om Hells Angels..
Och det va nog sista gången jag åkte dit på en lönehelg... jävlar va folk det va.

Hem och åt lunch.. vila lite.. och nu ska vi iväg och handla lite mat.. sen blir det Take 6 på Konserthuset ikväll..

lördag 25 oktober 2008

Aiden vs. Superior Challenge

Det va det idag på Frysen, först in på morgonen och rigga klart för fight, sen ner till Klubben och fixar inför kvällens gig med Aiden.. sen upp igen för att kolla första matchen och ge lite synpunkter till Rogge, såg bra ut.. sen ner till Klubben för att köra förbandet Sign, och sen upp igen till Arenan.. snabbt flukt och sen ner igen för att blinka loss på Aiden.. sen upp när giget va slut för att riva uppe i Arenan.. lite tjatigt eller.. mmm .. hursom, bilder kommer...

Lite blandade bilder från dagen/kvällen











Lååång dag...

ja, den blev ju det... kl är lite över 3 och jag kom just hem.. och jag ska vara tillbaka kl 10, så det blir inte så mycket skrivet ikväll..

fredag 24 oktober 2008

Räknare..

Jaha, då har min räknare lagt ner igen då.. väntar några dagar för att se om den vaknar till liv innan jag börjar leta efter en ny..

Sovmorgon..

skönt, fast den här dagen kommer nog att bli lång.. vi börjar rigga för fight idag och av någon konstig anledning så tar allt extra lång tid när man ska göra nåt i Arenan, speciellt när det är basket träning och FUB samtidigt.. så det blir till att smyga omkring och sätta lite milöljus fram till kl 22 när allt ska vara över, då får vi börja sätta punkter.. sen ska man vara tillbaka där imorgon för att göra Aiden medans Rogge, Björn och Ilona gör fight...

Btw, fick ett samtal i natt av en upprörd vän, hans ena barn hade råkat komma åt ett vinglas och vält det rakt ner i hans nya bärbara Mac.. jag ska ta och ringa honom och säga åt honom vart han ska åka med den..

torsdag 23 oktober 2008

Full fart

är det på firman nu, jag håller på och packar och sätter adresser på mina rörliga som jag ska ha i helgen på Superior Challenge. Sjukt hungrig är jag oxå, även fast jag åt en stoor frukost imorse. Och det är 1 timma kvar till lunch.

Näe, slut på rasten... tillbaka till mina lampor.

tisdag 21 oktober 2008

Kunder...

Sitter på jobbet.. vi är inte så många här idag, så jag får ta en del telefon samtal.. och inte bara det.. jag tror att alla som rymt från div ställen har rymt just till oss, eller sitter och ringer till oss.. Man ska vara snäll mot sina kunder, vilket jag oxå är.. men vissa tar fan priset..

Men, jag har ju även en bra dag... sitter och räknar på ett jobb som ska bli riktigt kul att göra, är riktigt taggad... men mer om det när det är över.. lite hemligt sådär..

måndag 20 oktober 2008

Superior Challenge på Arenan

Klubben på Lördag

jobb

Ja, hur ser det ut där nu då denna vecka.. just idag har jag börjat packa och sätta adresser på de rörliga lampor jag ska ha till Superior Challenge i helgen.. ja, det är en ny fightgala på gång. Samma dag som det är Aiden på Klubben.. sen va det nåt på Söndag oxå.. hm.. jaja.

Så jag har en helt ok vecka, än så länge iaf.. ska mest fixa inför helgens gig tror jag.

Ledighet...

Har idag fått 2 st jobb avbokade, det betyder att jag inte jobbar varje dag fram till den 15 Dec längre... fast jag har ju iofs tagit ledigt några dagar under flytten.. även om det ramlat in gig under 2 av dessa dagar redan då jag tagit ledigt...

Jobbar för mycket... jag?? Näe.. inte då.. så länge det är kul så..

Flytta

Kläder, shit va jag har mycket kläder... fast nu slängs en del.. har börjat packa inför flyttan, även om det nu är nästan en månad kvar. Fast känns som om det är lika bra att börja nu... nån som behöver nåt, möbler, tavlor.... finns massa att hämta här innan det åker ner i soporna... fast det lär komma till nytta vilket som, det är julafton för folk här omkring när jag och B har haft städnojja och slängt saker eller kläder.. jag personligen fattar inte sånt.. jag skulle aldrig ta på mig nåt som jag plockat från ett soprum.. skulle inte ens komma på tanken att ta nåt därifrån.. fy fan..

söndag 19 oktober 2008

Våld

Vad ska det vara bra för..

En god vän har blivit misshandlad av sin pojkvän... varför?

Skriver detta för att sända en tanke till dig.. du vet vem du är.. kram på dig tjejen...

Klubben

Söndag.. klart man ska jobba då, in till KLubben för att släppa in Tiger Lou, fast jag skulle inte stanna länge, bara släppa in dom och se till att dom hade det dom behövde, såsom nycklar och info om vad som gällde..dom behövde inget ljus så jag stängde av allt som hade med det att göra.. efter åkte jag o B till firman och bytte däck på bilen..
Sen blev det Kungens Kurva för lite Söndags gott.. hade just kommit hem då dom ringde från Tiger Lou.. dom kom på att det nog skulle vara bra med lite ljus iaf, så det va ju bara till att åka tillbaka..
Nu är jag dock hemma och nu ska jag bara vara ledig.. ända fram till imorgon kl 9.. men det är ju en helt annan vecka...

lördag 18 oktober 2008

ABR på Klubben

August Burns Red spelade ikväll på Klubben med Marionette som förband.
Förbannat jävla tajt trummis, grym.. vilken energi och ett sånt jävla driv...Kul gig.

What if roadies ran the world?

Fredag på Slussen

Ny beat/garage/psyk klubb på Debaser.. Friday at the hideout...
The Branded och Kilroy.
Dom hyrde lite olje projar av TT så jag blev lite nyfiken på vad det skulle vara.. lite skön gammal garage soul typ... flummigt gjort med scenen... ena sidan projade dom med oljeproj och den andra sidan av scenen visade dom gammal 60 talsfilm plus flummiga mönster..
Helt ok kväll..

Men imorgon blir det nog bättre... August Burns Red på Klubben...

torsdag 16 oktober 2008

Avis.

På Bettan... hon sitter under smärtans nål just nu... jag vill oxå.. det är fan ett gift, har man väl börjat och fallar för det så verkar det som om man faller hårt.. Jag tror att det blir en ny pinup på andra armen snart.. eller ska jag göra en döskalle först.. hmmm

Dagens Puh...

Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
Källa: Nalle Puh

Ordvitsar

Det blev bara värre.....


------------------------------------------------------------
Klockringningen utgick på årets no-bellfest

Ordspråk / vitsar...

Min gode vän Björn, som jag för övrigt har skrivit om tidigare här på min sida skickade mig denna... va ju bara tvungen att lägga ut den här...

Fotografen besökte BB och tog dia-bilder.

onsdag 15 oktober 2008

Länge sen jag skrev..

men på Lördag ska jag jobba med August Burns Red och dom har Marionette som förband..
måste ju skriva nåt iaf ..

måndag 13 oktober 2008

Kungliga Tennishallen

Där har jag tillbringat större delen av dagen med att riva efter Sthlm Open..

Sen raka vägen hem för att bära möbler, nu börjar vi ju tömma och sälja av inför flytten.. så nu börjar det eka i vardagsrummet, soffan och bordet försvann idag..

söndag 12 oktober 2008

4 år

har jag varit gift imorgon.. fast vi firade med en god middag redan ikväll då jag kommer jobba sent imorgon.

Tack Elisabeth.. puss på dig min underbara fru.

RTOC












Rockstar Taste Of Chaos


Det va lika kul som jag hade hoppats.. banden i Klubben va grymt kul att köra, sen testade jag att plåta med ett fisheye i Arenan, grymt kul det med.. kommer lite bilder så fort jag har gått igenom dom.. fast ett litet smakprova kommer det här iaf...

fredag 10 oktober 2008

LoveBoat till sjöss.. med Silja Galaxy

Finns bilder på deras hemsida som visar nåt man inte ser ofta längre.. mig på dansgolvet.. fast spelar man gammal funk eller disco så kan jag inte stå still... dansade så mycket och hade så kul att folk ville plåtas tillsammans med mig.. haha, därav Peter Siepen, finns med på mingelbilderna.. hahah.. kul men galen resa..


http://www.loveboat-stockholm.com/

Aiden

Fick just deras rider.. Aiden alltså, inte första gången jag jobbar med dom så jag kände ju igen det mesta.. ska se om jag kan lägga upp lite av den här senare. Iaf vissa av deras ljuskrav..
Trevliga killar..

Facebook

är kul... några gamla kompisar har just haft träff med sin gamla klass, så jag kände att jag va tvungen att starta upp en grupp för att se hur många gamla vänner som skulle bli medlemmar.. det är ju några som gått med, och även då folk jag inte känner.. men lika kul är väl det, jag har börjat prata med en som jag har/hade gemensamma vänner med.. så kul att prata om det som man gjorde när man gick i 8:an, även om man nu inte "känner" personen i fråga.. det väcker iaf massa gamla minnen.. som att jag spelade bas i ett band.. hehe..

torsdag 9 oktober 2008

RTOC


Snart så... hoppas det blir lika bra och nu bara som jag tror att det blir...

Kinesiskt ordspråk

Använd inte yxan för att jaga bort en fluga från pannan på din vän.

Visdomsord

"Det är fult att slåss"

Hans Alfredsson

onsdag 8 oktober 2008

Läääänge sen

Julgran

Vinter

Snart ser det ut såhär igen... man kan ju iaf hoppas att det blir sån vinter.

Ung 08




Kan vara 2002 eller nåt

mer jobb..


Ung 08.. i Kungsan 2005

Mer gamla jobbilder..


Hårgalan... 2004 tror jag det va..

hmm..

Nu får det nästan hända nåt, och det gör det ju iofs snart.. på Lördag.. nu är det bara massa möten och offerter som skall göras på jobbet.. och hemma, ja.. just nu har Bettan stängt in sig i sovrummet, men det är för att hon ska kunna plugga. Om hon inte stänger in sig så kommer hon på tuuusen saker som hon ska göra, och det får hon inte nu..
Själv håller jag på med middagen, fast inte NU, för nu skriver jag ju här... men har precis stoppat in en fiskgratäng i ugnen.

måndag 6 oktober 2008

Måndagsöl

är något som vi har haft ett par genom åren.. fast med ett ganska långt uppehåll. Det har dock blivit lite oftare nu på sista tiden, dock så har folk tjatat om att det ska vara oftare.. så.. jag och en kompis (Jensa) bestämde oss för att vi skulle ses i kväll.. så jag fixade till och med en grupp på Facebook om just denna Måndagsöl..
Vi brukar vara typ 6-10 pers.. ikväll va det jag; Jensa och hans fru Ilona..
Tack för den uppslutningen..
Fast vi hade ju trevligt ändå.

Nu ska jag slänga mig på soffan och bara vara...

Ny vecka..

Måndagmorgon.. ny vecka, nya tag.. ser fram emot en ganska lugn vecka nu efter att ha haft galet mycket ett tag nu igen.
Blir nog mest en massa möten, iofs så är det ju RTOC snart, fast Lördag känns långt bort just nu.

söndag 5 oktober 2008

Guitar Hero

Nåt jippo jag gjorde på Debaser Medis.

Mer Bettan

i Haga parken

Kallt...


Bettan i Helsingfors..

Film

Har precis tittat på en film som en god vän sa att det va en av dom bästa han sett..


Inte riktigt min film, den va väl ok, men väntade mig nåt helt annat.. men läsar man inte om filmerna man köper så får man väl skylla sig själv..

Bettan

Riktigt gammal bild, tagen med min gamla Minolta Z10
Genom en plastfilm full av prismor..

Jag

fångad på bild av Bettan

Gamla jobb..

Pasi målar på folk under SCF i Gustavsberg.




Vinter ...

är det snart.. och då kan det se ut så här.. iaf i Göteborg..

Ljusbord..



eller monitor iaf..

Söndag

och ledig, fan va skönt..
Bettan har åkt hem till en fd jobbarkompis, så jag är helt själv.. så då blir det ju skräckfilm på tv´n..
Näe, jag får allt ta och börja plåtas lite mer nu så att det kommer upp lite bilder här..

Klubben.

Sabaton
Heat va förband.

Helt ok gig, ett fullsatt Klubben, länge sen det va så varmt därinne.. och det gillade inte riktigt min nya tattoo, tur att jag bara blinkade förbandet.. annars hade väl min tattoo krypigt av skinnet på mig.

fredag 3 oktober 2008





Inte riktigt klar.. kommer bilder på det senare, det här tog jag medans vi tog en liten paus..

Tattoo

om några timmar så är den klar.. då sitter den på armen.. min lilla djävul...

Ska åka iväg nu om en stund till Lena och gadda mig.

Fick ett mail av en kompis..

Varför du aldrig får ta ledigt när du vill:



Så du vill ha ledigt en dag?

Vet du egentligen vad det är du begär?



Året har 365 dagar, men du arbetar ju inte varje dag.

Under årets 52 veckor har du ledigt två dagar varje vecka.

Då återstår det 261 dagar.

Du är ledig 16 timmar varje dag, det gör sammanlagt 170 dagar.

Då återstår bara 94 dagar som du kan arbeta.

Varje dag har du lunch en timme, det blir sammanlagt 48 dagar som du inte arbetar.

Återstår 43 dagar. Du behöver heller inte arbeta sex röda dagar om året.

Det blir 37 dagar kvar. Varje dag tar du tio minuters kaffepaus, totalt 11 dagar.

Kvar finns 26 arbetsdagar. Sen har du förstås 25 dagars semester, det finns det faktiskt lag på.

Då återstår bara en enda dag och den förstår du väl att du inte kan ta ledigt!




:)

onsdag 1 oktober 2008

So U Think U Can Dance..

Sitter och kollar på det på tv.. och dom hade 2 deltagare som körde popping battle.. man blir ju förbannad.. jävlar va det va bra, min favorit vann.
Vilka jävla fingrar den snubben har.. Robert.. grym..


Hittade en snutt till med honon..


Flytta

Nu närmar det sig, idag ska det vara lägenhetsbesiktning... fan va skönt det ska bli, helt nytt allting, både vad det gäller lägenheten men även möblerna.. typ bara sängen som vi ska spara.