onsdag 23 juli 2008

Onsdag...

mitten på veckan.. har tagit mig lite sovmorgon, rakat mig, softat lite, en sen frukost.. för nu sätter h-vetet igång snart..
Varför måste alla jobb komma i en stor klump, har nästan haft för lite att göra i sommar, så kommer allt på en gång nu, Go 08 där vi har saker på Slussen, Medis och Biblioteksgatan, Ung 08 där vi har typ hela Kungsan, fast först blir det att springa upp till Tanto och fixa lite miljöljus till QX, RFSL och Rica Hotel i Pridepark.. sen är det ju alla gigen på Klubben som sätter igång nu med... men va fan, ska bli skönt att få slita lite oxå..

Ser fram emot helgens båtresa, vi ska ut med Siljas nya båt, Galaxy.. ska bli sååå skönt. Vi gör inte som alla andra när vi åker kryssning, vi sitter inte i baren.. inte heller i nattklubben.. vi köper nåt gott att dricka, kanske nåt att äta.. sen går vi ner i hytten och spelar spel... sällskaps spel, Yatzy ligger nog i topp, sen somnar vi runt 22 tiden. Men vi åker ju båtarna för att softa ner, och inte för att ha party. Inga telefoner eller datorer.. bara jag o Bettan.

Näe, nu är det dags att slänga på sig lite kläder och åka till jobbet, vill inte bli för sen.

Inga kommentarer: